- ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷
- کد خبر 8430
true
false
true
false
false
false
false
false
true
وزيربهداشت با بيان اينكه در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، تصمیمات مهمی در حیطه سلامت غذا اتخاذ شده است، از حذف کامل اسید چرب ترانس از مواد غذایی تا پایان این دولت دوازدهم خبر داد و گفت: در زمینه کاهش مصرف نمک و شکر تصمیمات خوبی گرفته شده است تا کارخانه های دارای پروانه موظف به کاهش مصرف نمک تولیدات خود شوند.
به گزارش خبرطلایی به نقل از وبدا، دكتر سيدحسن هاشمي در حاشيه نخستين مجمع سلامت استان تهران درجمع خبرنگاران گفت: جاي خوشحالي دارد كه سلامت به تدريج درحال اجتماعي شدن است و دولت و مجلس و ساير دستگاه ها با تاكيد دکتر روحانی، باید خود را موظف بدانند تا در مورد سلامت آب، غذا، هوا، صنعت و جاده و ساير مقوله ها بيشتر احساس تكليف كنند.
دكتر هاشمي ضمن تشكر از مديران استانی و استاندار تهران براي برگزاري نخستين مجمع سلامت استان تهران، خاطرنشان كرد: انتظار اين است که اولا با مشارکت تمام دستگاه ها از بروز بيماري ها و عوامل بيماري زا جلوگيري شود و دوم اینکه براي مشكلات جدي استان تهران با همفكري تمام دستگاه ها گام های اساسی برداشته شود.
وزيربهداشت گفت: هدف از برگزاری مجمع سلامت استان تهران، این است که مردم و سازمان های مردم نهاد برای فرهنگسازی و خودمراقبتی در حوزه سلامت همکاری کنند و دستگاه های استانی نیز برای موثر واقع شدن در حوزه سلامت، ترغیب شوند، ضمن اینکه شاخص های سلامت نیز باید ارزیابی شده و ارتقا پیدا کنند.
دکتر هاشمی با تاکیدبراینکه در حوزه سلامت مردم نباید منتظر دولت و مجلس باشند، سلامتی برای همه است و همه باید مراقبت کنند، گفت: برای مثال، وقتی مردم غذای شیرین مصرف می کنند، باید مسواک بزنند، باید از دندان ها مراقبت کنند و با آنها اجسام سخت مانند پسته و بادام را نشکنند، یا اینکه سیگار استعمال نکنند و مصرف شیرینی جات را کاهش دهند، تمام این اقدامات مسائلی شخصی است که مردم باید خودشان رعایت کنند و از سلامتی خود مراقبت کنند، زیرا این کار از وظایف دولت و مجلس نیست.
وزیربهداشت تصریح کرد: البته تصمیمات دولت، مجلس و قوه قضاییه نیز تاثیرگذار است، اما اصلاح عادات آسیب رسان و تغییر سبک زندگی برعهده خود مردم است و اگر مردم ابعاد مختلف سلامت خود را رعایت کنند، آن زمان می توانند با صدای بلند مسائل مربوط به سلامت خود را مطالبه کنند.
دکتر هاشمی درخصوص کاهش نمک، شکر و روغن در موادغذایی گفت: خوشبختانه در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور رییس جمهور، تصمیمات مهمی اتخاذ شد، که براساس آن اسید چرب ترانس به طور کامل از مواد غذایی تا پایان این دولت حذف می شود؛ در زمینه کاهش مصرف نمک و شکر تصمیمات خوبی گرفته شده است تا کارخانه های دارای پروانه موظف به کاهش مصرف نمک خود شوند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه کاهش میزان مصرف نمک و شکر در تولیدات غذایی، به این معنی نیست که محصولاتی که دارای شکر یا نمک زیاد هستند، در بازار دیده نمی شود، تصریح کرد: تنقلات و خوراکی های چرب و پرنمک در داخل و خارج از کشور تبلیغ می شود و مردم مصرف می کنند، اما این موادغذایی، تهدیدی جدی برای سلامت محسوب می شوند و باید با همکاری مجلس شورای اسلامی، عوارض بیشتری برای آنها لحاظ شود.
false
false
false
false