- ۲۱ مرداد ۱۳۹۶
- کد خبر 4823
true
false
true
false
false
false
false
false
true
به گزارش خبر طلایی به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو،خانم مهندس نسترن محمدی، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو ” ایفدانا “، گفت: میوه هایی که به صورت خشک شده در بازار به فروش می رسد باید در کارخانجات مجهز بهداشتی تهیه و بسته بندی شوند.
وی افزود: میوه های خشک شده حتما باید در کارخانجات مشمول اخذ پروانه های بهداشتی و در شرایط مناسب و مطابق با ضوابط و قوانین تهیه و بسته بندی شوند.
مهندس محمدی اظهار داشت: میوه های خشک شده ای که به صورت فله ای و بدون هیچ نوع مشخصاتی در بازار به فروش می رسد مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نمی باشند و مصرف کنندگان هنگام خرید این نوع محصول حتما به مشخصات بهداشتی بر روی محصول دقت نمایند.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در پایان گفت: میوه ها بعد از خشک شدن در کارخانجات که بر اساس ضوابط بهداشتی و با حضور مسئول فنی صورت میگیرد هنگام بسته بندی نیز از لحاظ باقیمانده سموم کنترل می شود.
false
false
false
false