- ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵
- کد خبر 2915
true
false
true
false
false
false
false
false
true
[tabs type=”horizontal”][tabs_head][tab_title][/tab_title][/tabs_head][tab]بیکینگ سودا یا جوش شیرین که در صنعت شیرینی پزی کاربرد زیادی دارد و طعم بهتری به بعضی غذاها میدهد، از فواید بسیاری برخوردار است که تا به حال از چشم ما پنهان مانده. [/tab][/tabs]
خبرطلایی؛متخصصان غدد می گویند که محلول تهیه شده از جوش شیرین موجب کاهش کلسترول خون می شود و علاوه بر آن به کاهش چربی دور شکم و ران ها کمک می کند.
برای تهیه این شربت بی نظیر که بهتر است قبل از وعده های غذایی مصرف شود به مواد ساده ای نیاز دارید:
آب را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس جعفری خرد شده و جوش شیرین را به آن بیفزایید و اجازه بدهید تا محلول خنک شود. بعد از خنک شدن برش های لیمو را به آن اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد و سپس نوش جان کنید!
منبع: العالم
انتهای پیام/
false
false
false
false