- ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵
- کد خبر 2839
true
false
true
false
false
false
false
false
true
محققین آمریکایی محلولی از ابریشم تولید کرده اند که بوسیله آن می توان میوه را در خارج از یخچال تازه نگه داشت.
خبرطلایی؛ابریشیم به عنوان یکی از مقاومترین مواد طبیعی به حساب می آید و داخل آن پروتئین مقاومی به نام «فیبروئین» وجود دارد که موجب ثبیت ساختار مواد می شود ضمن اینکه از مواد هم محافظت می کند.محققین دانشگاه «تافتس آمریکا» بر روی سطح میوه حساس توت فرنگی محلول پروتئین «فیروئین» ابریشم یک درصد را در شرایط بخار و خلاء قرار دادند و بعداز آن توت فرنگی به مدت یک هفته در دمای اتاق نگهداری شد که هیچ آسیبی به آن نرسید و همچنان طراوت خود را حفظ کرده بود.
این در حالی بود که توت فرنگی هایی که از چنین ماده حفاظتی برخوردار نبودند بعداز یک هفته آب و رنگ خود را از دست داده بودند.
به گفته محققین به کارگیری محلول ابریشم موجب روند آهسته تبخیر در میوه می شود که این امر باعث افزایش تازگی و طراوت میوه می شود.
همچنین از خواص دیگر این محلول کاهش نفوذپذیری دی اکسیدکربن و اکسیژن در داخل میوه است.
محلول پروتئین «فیروئین» ابریشم بدون رنگ و مزه است.
منبع:مهر
انتهای پیام/
false
false
false
false