“بمب‌پیتزا”؛ نسل جدید پیتزای کُره‌ای +تصاویر - خبر طلایی
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
“بمب‌پیتزا”؛ نسل جدید پیتزای کُره‌ای +تصاویر

[tabs type=”horizontal”][tabs_head][tab_title][/tab_title][/tabs_head][tab]علت انتخاب نام “بمب‌پیتزا” این است که از ماهی مرکب برای خمیر پیتزا استفاده می‌شود.[/tab][/tabs]
خبرطلایی؛به نقل از شبکه فاکس نیوز؛ مردم کره‌جنوبی روش طبخی موسوم به توفاندارند که در آن، حین مصرف غذا به دلیل هوای انباشته‌شده داخل غذا انفجارهای کوچکی رخ می‌دهد. رستوران ایتالیاییکاخ سئول در کره جنوبی با اقتباس از روش خاص طبخ غذاهای کره‌ای، اقدام به معرفی نوعی پیتزا به نام بمب‌پیتزاکرده است.

علت انتخاب نام بمب‌پیتزااین است که از جوهر ماهی مرکب برای خمیر پیتزا استفاده می‌شود و پیتزا در مجاورت حرارت متورم می‌شود.

بر این اساس، خمیر پیتزا در دو لایه یا با رنگ و طعم ماهی مرکب و یا درون شکم ماهی مرکب تهیه می‌شود و داخل آن را با پنیر، سس، قارچ، گوشت و سبزیجات پر می‌کنند. آنچه درباره این پیتزا اهمیت دارد، مالیدن الکل روی سطح بیرونی و آتش زدن آن مقابل مشتری قبل از سِرو است. حرارت بیرونی موجب طبخ مواد داخلی می شود.

از آنجایی که در این روش طبخ احتمال انفجار پیتزا وجود دارد، دو پیشخدمت زمان مناسب برای سوراخ کردن و بریدن پیتزا و ممانعت از انفجار آن را تشخیص می‌دهند.

به عقیده سرآشپز این رستوران، با آتش زدن برخی گیاهان معطر حین طبخ این پیتزا می‌توان طعم شگفت‌آوری به آن داد.

422110159_25405_2771845355045739361

انتهای پیام/

false
false
false
false

true