کاهش میزان قند مجاز در نوشابه ها در سال 95 - خبر طلایی
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
کاهش میزان قند مجاز در نوشابه ها در سال 95

خبرطلایی؛ رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص اقدامات سازمان غذا و دارو برای کاهش میزان شکر موجود در نوشابه ها گفت: سازمان غذا و دارو اقدامات زیادی برای کاهش میزان نمک، چربی و شکر موجود در مواد خوراکی انجام داده است؛ از جمله این اقدامات می توان به کاهش میزان شکر در نوشابه ها از 11 درصد به 9 درصد در سال 95 نام برد.
وی افزود: روابط فنی سازمان غذا و دارو اصلاح شده است  و اگر میزان شکر موجود در نوشابه ها از 9 درصد تجاوز کند پروانه تولید آن صادر نمی شود.
دیناروند تاکید کرد: تمام مواد خوراکی حاوی شکر از جمله آب میوه ها در سال 95 با کاهش میزان شکر مواجه هستند که یکی از راهکار های کاهش میزان قند مصرفی برای کنترل دیابت است.
وی گفت: ذائقه مردم به مصرف مواد قندی و نمک عادت کرده است اما این سیاست جدی سازمان غذا و دارو برای کاهش مصرف نمک، شکر و روغن است.
422110159_25405_2771845355045739361
انتهای پیام/

false
false
false
false

true