پتروشیمی اروند بیشترین نگاه را به شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور داشته تا ‌بتوان بهبود ایجاد کرد - خبر طلایی
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
پتروشیمی اروند بیشترین نگاه را به شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور داشته تا ‌بتوان بهبود ایجاد کرد

دکتر کریمی مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند گفت: شرکت‌های دانش بنیان، نوآور و شرکت‌های سازنده داخلی که بیشتر از تیم‌های جوان و با انگیزه استفاده کرده اند در پروژه های ما فعال هستند و ما بصورت عینی موفقیت آنها را دیده ایم و این نوید را میدهیم که آنها می توانند در جاهای دیگر هم بسیار مفید باشند. شاید پتروشیمی اروند جز شرکت‌هایی است که بیشترین نگاه را به شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های نوآور دارد و فضایی را برای شرکت‌هایی که در این زمینه ادعا دارند فراهم کرده و آنها می‌توانند بهبود ایجاد کنند.
خبرطلایی : در حاشیه مراسم افتتاح همایش پتروفن ۱۴۰۳ دکتر کریمی مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند در جمع خبرنگاران گفت: پتروشیمی اروند از دی ماه سال گذشته که پتروفن سال قبل به اتمام رسید عملاً کار خودش را برای پتروفن امسال شروع کرد. به دلیل اینکه ما در پتروفن سال قبل جلسات تخصصی زیادی داشتیم و نیازهای نوآورانه و نیازهای فنی که داشتیم را مطرح کردیم و پروپوزال‌های متعددی دریافت کرده و روی آنها کار کردیم بسیاری از آنها را در نمایشگاه کیش به تفاهمنامه تبدیل کردیم در نمایشگاه امسال و یکی دو تا نمایشگاه دیگر که داشتیم در نهایت تفاهمنامه هایی را به قرارداد تبدیل کردیم و خدا را شکر دستاورد خوبی داشت و به همین دلیل در پتروفن امسال در چند نشست تخصصی به صورت پرسش و پاسخ دو طرفه بی توبی حضور داریم که بتوانیم نیازهایمان را به صورت شفاف مطرح کنیم خواسته‌هایمان رو بگویم و شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌هایی که می‌توانند در این زمینه کمک کنند به کمک ما بیایند و نیازها و مشکلاتی که الان داریم را بتوانیم برطرف کنیم.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند افزود: پتروشیمی و بهبود آن یک مسیر مستمر است و هیچ وقت نمی توانیم بگوییم به انتها آن رسیده ایم همانگونه که می‌دانید ما حدود ۲۰ درصد انرژی تولیدی پتروشیمی فجر در منطقه ویژه را مصرف می‌کنیم و بحث بهینه‌سازی انرژی برای ما بسیار مهم است در این چند سال کارهای زیادی انجام داده ایم و در این همایش، هم بر بحث انرژی و هم بر بحث تولید تجهیزات و تکنولوژی های جدید تمرکز کرده ایم. ما یک روزی فقط دنبال قطعه سازی بودیم بعد از آن گفتیم تجهیزات بسازیم ولی الان بیشتر به دنبال تکنولوژی های جدید هستیم که بتوانیم تکنولوژی های جدید را جایگزین قبلی کنیم و بتوانیم بهینه‌سازی‌هایمان را بر اساس تکنولوژی های جدید انجام دهیم. اقتصاد دانش بنیان نه فقط در ایران بلکه در تمام دنیا عامل موتور محرکه کل کشورها و صنایع دنیا است و باید بیش از این به آن توجه کنیم تا بتوانیم بعضی از تکنولوژی‌ها را داخلی سازی و بومی‌سازی کنیم و از بهترینها استفاده کنیم تا با توجه به زیرساخت‌هایی که در کشور است بتوانیم این تکنولوژی‌ها را در پایلوت‌های صنعتی اجرا کنیم و در نتیجه تجاری سازی کنیم.

دکتر کریمی افزود: خوشبختانه کارهای خیلی خوبی در هلدینگ خلیج فارس انجام شده و ادامه دارد و ما هم در راستای آن در پتروشیمی اروند سعی کردیم روی این موضوعات کار کنیم. اکنون ما تقریبا ۶۷ پروژه ریز و درشت در پتروشیمی اروند در حال اجرا داریم که شرکت‌های دانش بنیان در بخشی از آن کار می‌کنند و دستاوردهای خیلی خوبی هم در این چند سال داشتیم و من باز این جمله را تکرار می کنم، شاید این ۱۰ سالی که ساخت داخل در کشور نمود پیدا کرده و همه روی آن کار می‌کنند همیشه گفتم روی هر چیزی که ما تمرکز کرده وقت گذاشتیم، انرژی گذاشتیم و باور کردیم آن را ساخته ایم. در صنعت کشور هرگاه به شرکت‌های دانش بنیان و سازنده‌های داخلی و جوانان خودمان باور داشتیم مطمئناً به هدف رسیده ایم.

وی در مورد یکی از پروژه های مهم پتروشیمی اروند که به نتیجه رسیده است گفت: موضوعی که اکنون برای اولین بار بیان میکنم این است که ما یک واحد به نام تغلیظ اسید سولفوریک داشتیم که ۱۲ سال از سرویس خارج بود و هر دفعه که میخواستیم پمپ و تجهیزات بگیریم به خاطر هایتک بودن به ما نمی دادند و همیشه این واحد از سرویس خارج بود ولی طی یک سال، دو شرکت داخلی یکی روی بحث پمپ یکی رو بحث هیتر آن کار کردند و در نهایت داخلی‌سازی با تکنولوژی جدید با تغییر آن حتی بهتر از تکنولوژی قبلی هفته گذشته راه اندازی شد و همین دیروز محصول نهایی آن آپ گرید شد و خوشبختانه یک راه‌اندازی موفق بعد از ۱۲ سال داشتیم که این فقط و فقط یک پایلوت یا یک نمونه از باور و اعتقاد به شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های سازنده داخلی است که از تیم‌های جوان و با انگیزه استفاده شده است و این تیم‌ها در پروژه های ما فعال هستند ما بصورت عینی موفقیت آنها را دیده ایم و شعار نیست و این نوید را میدهیم که آنها می توانند در جاهای دیگر هم بسیار مفید باشند. شاید پتروشیمی اروند جز شرکت‌هایی است که بیشترین نگاه را به شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های نوآور دارد و فضایی را برای شرکت‌هایی که در این زمینه ادعا دارند فراهم کرده و آنها می‌توانند بهبود ایجاد کنند.

دکتر کریمی در خصوص ناترازیها و لزوم بهینه سازی مصرف گفت: ما ۲۰ درصد مصرف انرژی یوتیلیتی تولیدی پتروشیمی فجر را داریم و هر چقدر ما بتوانیم روی این صرفه جویی و بهینه سازی کنیم کمک به بحث ناترازی کشور کردیم ما یک فرایند تولید کاستیک هیدروژن داریم که شروع کردیم هیدروژن را به عنوان سوخت در کوره‌هایمان استفاده می‌کنیم و اکنون به عنوان سوخت بخشی از هیدروژن استفاده می‌شود. ما حتی اگه بتوانیم یک فوت مکعب از مصرف گاز کاهش دهیم کمک به بحث ناترازی کشور کرده ایم و هر کاری که در بحث بهینه‌سازی انجام بدهیم در نهایت به رفع ناترازی کمک کرده ایم.

وی در مورد پروژه ها نیز گفت: ما ۶۷ پروژه ای که داریم و به هر کدام که نگاه می‌کنیم یا محیط زیستی است یا بحث انرژی یا بحث تولید است که اینها همه می‌تواند به رفع ناترازی کشور کمک کند. البته ناترازی ما را نیز آزار میدهد اگر چرخ صنعت پایین دست ما نچرخد، چرخ ما هم به سختی می‌چرخد و وقتی که ما به خاطر مشتری داخلی صادراتمان رو متوقف کردیم و وقتی به یکباره خرید داخلی متوقف شود، پیدا کردن بازارهای صادراتی خیلی سخت خواهد بود و به راحتی نخواهد بود و ما هم به مشکل برمی‌خوریم. درست است ناترازی مستقیماً به تولید پتروشیمی اروند خلل وارد نمیکند ولی در کربیزینس و کسب و کار ما مطمئناً تاثیر خواهد داشت.

کریمی در موضوع نقدینگی نیز گفت: بحث نقدینگی بالاخره یکی از چالش‌های جدی ما است در بحث تامین مالی و نقدینگی اگر بگویم مشکل نداریم اشتباه گفتیم چرا که داریم. ولی برای آن فکرها و برنامه هایی داریم مثلا ما در پروژه پی وی سی ۲ قراراست یک سوم بودجه‌ای که نیاز دارد را از محل تسهیلات تهیه کنیم و یک سوم را سهام دار از محل سود آورده تامین کند و یک سوم توسط یک سری مشتری‌ها که حاضر شدند بیایند مشارکت در ساخت کنند تامین شود و این مشارکت در ساخت می‌تواند بخش زیادی از مشکل ما را حل کند و این کار می‌تواند یک بیزینست برد برد باشد چون ما پول مورد نیاز برای تکمیل پروژه‌ را تامین می‌کنیم و از آن طرف حسن بزرگ آن برای مشتری این است که قراردادهای بلند مدت تامین خوراک خواهند داشت و دیگر نگرانی از بابت خوراک نخواهند داشت که می‌توانند روی این کار برنامه ریزی انجام بدهند.

وی در خصوص ورود به بازار سرمایه گفت: برای حضور در بازار سرمایه ما سه سال است که آماده هستیم همه پذیرش‌ها را اخذ کرده ایم، تمام مدارک مورد نیاز را آماده کرده ایم ولی باید سهامدار عمده که هلدینگ خلیج فارس است تصمیم گیری نهایی کند که انشالله هر موقع تصمیم بگیرند ما هفته بعدش میتوانیم نماد را باز کنیم و کارهای عرضه را انجام دهیم خوشبختانه با توجه به شفافیت مالی و حسابرسی که ما در این چند سال داشتیم کمترین مشکل را برای حضور در فرایند بورس داشتیم و پذیرش انجام شد البته دوبار نیز تمدید کردیم یک بار به خاطر زمان کلاً باطل شد دوباره کارها را انجام دادیم و از این بابت مشکلی نداریم منتظر هستیم که انشالله هر موقع اعلام کردن ما بتوانیم وارد بازار سرمایه شویم.

false
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true