- ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
- کد خبر 178797
true
false
true
false
false
false
false
false
true
در اولین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه در سال ۱۴۰۳ که روز دوشنبه ۲۷ فروردینماه با حضور دکتر محمد مهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و اعضای این شورا در محل پژوهشکده بیمه برگزار گردید، دو طرح پژوهشی با موضوع وضعیت اقتصادی و حکمرانی صنعت بیمه ارائه و تصویب شد.
به گزارش خبرطلایی به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل پژوهشکده بیمه، در این نشست طرحنامههای پیشنهادی دو طرح پژوهشی با عناوین «تأثیر متغیرهای کلان اقتصاد بر شاخصهای کلان صنعت بیمه» و «تحلیل راهبردی فضای کسب و کار بیمه و تدوین نقشه راه حکمرانی صنعت بیمه» ارائه شد.
طرح پژوهشی «تأثیر متغیرهای کلان اقتصاد بر شاخصهای کلان صنعت بیمه» به روشهای آمار توصیفی، آمار استنباطی، مدلهای اقتصادسنجی و طی ۸ ماه انجام خواهد شد و در آن « وضعیت اقتصادی صنعت بیمه، تاثیر متغیرهای اقتصادی کلان از جمله نقدینگی، تولید ناخالص داخلی، درآمد سرانه، تورم و غیره بر صنعت بیمه» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
از خروجیهای مورد انتظار این پژوهش میتوان به تنظیم گزارش راهبردی و مدیریتی برای فعالان صنعت بیمه در خصوص تحلیل وضعیت اقتصادی صنعت بیمه، تحلیل شوکهای اقتصادی و تاثیر آن بر صنعت بیمه، پیشبینی متغیرها و شاخصهای اقتصادی صنعت بیمه مبتنی بر اطلاعات تایید و منتشر شده در سالنامههای آماری صنعت بیمه کشور و صورتهای مالی اشاره کرد.
با تجزیه و تحلیل ارتباط متقابل صنعت بیمه با دیگر بخشهای اقتصاد و ارائه پیشبینیهای منطقی و علمی از آینده وضعیت بیمه در محیط اقتصاد کلان، اطلاعات فعالان صنعت بیمه، کاملتر شده و به تبع آن با اتخاذ راهبردها و راهکارهای عملیاتی کارا توسط نقشآفرینان صنعت، ارتقای نظام بیمهای کشور به عنوان یکی از ارکان مهم بازارهای مالی تضمین خواهد شد.
در این نشست همچنین طرح پژوهشی «تحلیل راهبردی فضای کسب و کار بیمه و تدوین نقشه راه حکمرانی صنعت بیمه» به روش تحلیل ماتریس SWOT (نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصتها و تهدیدها) و طی ۸ ماه انجام خواهد شد و در آن «چالشها و راهکارهای احتمالی صنعت بیمه کشور، چالشهای شرکتهای بیمه از لحاظ در آمد و سوددهی، ضریب نفوذ بیمه و تأثیر شرایط تورمی بر توانگری» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
از خروجیهای مورد انتظار این پژوهش نیز میتوان به استخراج چالشهای اقتصادی، مالی، ریسک صنعت بیمه، شوکهای اقتصادی و تحریمها، استخراج راهکارهای مقابله با ریسک صنعت بیمه، تحریم و شوکهای اقتصادی، ارائه راهبردهای حکمرانی مناسب جهت مقابله با ریسک صنعت بیمه و حل چالشهای مالی و اقتصادی صنعت بیمه اشاره کرد.
false
false
false
false