تحرک چرخ‌های خودکفایی در کشور با افزایش سهم محصولات غذایی و کشاورزی در gdp - خبر طلایی
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
تحرک چرخ‌های خودکفایی در کشور با افزایش سهم محصولات غذایی و کشاورزی در gdp

دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور با اشاره به سهم 15درصدی صنعت غذا از تولید ناخالص ملی، اظهار کرد: در سال‌های اخیر توانستیم با تولید بیش از ۱۵۰ میلیون تن محصولات غذایی و کشاورزی از یک کشور مصرف‌کننده به سمت خودکفایی حرکت کنیم.

به گزارش خبرطلایی،دکتر رشید عزیزپور روز یکشنبه 24 مهرماه 1401 در همایش روز جهانی غذا بر اهمیت نسبت اشتغال به سهم سرانه تولید ناخالص ملی در بخش صنعت غذایی تأکید کرد و گفت: این نسبت در صنعت غذایی بسیار مطلوب و چشمگیر است.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته در بسیاری از محصولات مصرف‌کننده بودیم، عنوان کرد: خوشبختانه امروز توانسته‌ایم در صنایع غذایی و تبدیلی و کشاورزی به خودکفایی دست یابیم.

دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور تصریح کرد: تحقق این مهم، سبب نقش‌آفرینی در عرصه صادرات نیز شده به طوریکه محصول ایرانی جایگاه بسیار خوبی ازلحاظ کیفی پیدا کرده است و اکنون ما یک ظرفیت بالقوه کاملاً آماده در صنایع تبدیلی داریم که می‌توانیم در بازارهای صادراتی استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید کارخانه‌های ما 2 تا 3 برابر نیاز داخلی را نیز می‌تواند تأمین کند، عنوان کرد: در حوزه برند حلال بازار مصرفی قابل قبولی در کشورهای اطراف داریم و در صورت تداوم پیشرفت در حوزه صنعت غذا، می‌توانیم بازارهای صادراتی را در اختیار گرفته و پتانسیل‌های کشورمان را به دنیا نشان دهیم.لذا با توجه به روند توسعه این صنعت در سالیان گذشته و توان تولید وظرفیت و پتانسیل بیش‌از نیاز داخل در مجموعه های تولیدی از یک سو و تقاضا و نیاز منطقه از سوی دیگر شرایط مطلوبی ا منظر تو سعه صادرات مهیا میباشد.

دکتر عزیزپور ابراز امیدواری کرد: با هماهنگی بیشتر بین بخشی در حوزه دولتی و با اشتراک تجارب و مشاوره‌های مناسب و نیز استفاده مطلوب از تمام پتانسیل‌های موجود بخش خصوصی از سوی تصمیم گیران دولتی، شاهد تعالی صنعت غذا خواهیم بود

false
false
false
false

true