- ۱۶ مهر ۱۴۰۱
- کد خبر 147019
true
false
true
false
false
false
false
false
true
معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر موضوع اقتصاد دریامحور در تدوین و ابلاغ سیاست های توسعه ای کشور در برنامه هفتم و همچنین توجه ویژه رئیس جمهور به اقتصاد دریاپایه، تصریح کرد: با اقتضائات به وجود آمده و ضرورت توسعه دریامحور در برنامه ریزی اقتصاد کلان، ارتقای جایگاه سازمان بنادر و دریانوردی و بخش دریایی کشور در برنامه ریزی اقتصادی کلان ضرورت دارد به این معنی که حوزه دریایی بتواند پاسخگوی نیازهای ملی و تعهدات منطقه ای و فرامنطقه ای باشد.
به گزارش خبرطلایی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر صفایی در نشست مدیران معاونت برنامه ریزی، توسعه مدیریت و منابع این سازمان با بیان اینکه سازمان بنادر بنادر برای پروژه های ملی، منطقه ای و مردمی برنامه دارد، خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم برای توسعه عمرانی و تجهیزاتی سواحل، بنادر و پسکرانه های بندری و دریایی کشور اندیشیده شده است و این سازمان برای پروژه های مردمی و رونق اشتغال مردم ساحل نشین برنامه ویژه دارد.
وی جذب نیروی انسانی متخصص دریایی مورد نیاز ارگان های دریایی را یکی از مهمترین برنامه های توسعه ای کشور در حوز دریایی برشمرد و افزود: تلاش شده تا با فراهم آوردن ساز و کار لازم، زمینه جذب و تامین نیروهای مورد نیاز بخش های مختلف بندری و دریایی از میان دانشگاهای دریایی و دریانوردی کشور میسر شود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی توسعه ناوگان و ارتقای ظرفیت تجاری در بنادر شمال و جنوب کشور را یکی دیگر از برنامههای توسعهای این سازمان در دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: بر اساس سیاستهای راهبردی کشور، توسعه ناوگان دریایی در شمال و جنوب ایران با جدییت در دست پیگیری و اجراست. به ویژه برای تسهیل ترانزیت و تجارت دریایی در دریای خزر و با توجه به شرایط منطقه، درصد هستیم تا ضمن جبران کمبود شناور تجاری در خزر، کشتیرانی رو رو را در این دریا فعال کنیم.
صفایی ساخت و ایجاد بنادر کوچک موثر بر اقتصاد و معیشت مردم محلی را یکی دیگر از اولویت های دولت مردمی در جنوب ایران برشمرد و اظهار داشت: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، موضوع بنادر کوچک موثر بر شهر و استان همجوار، در دست جانمایی، انجام مطالعات و ساخت است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر انضباط مالی و دقت مدیران و روسای ادارات برنامه ریزی و توسعه منابع بر انجام درست فرایندهای کاری و سلامت ادرای، خاطرنشان کرد: حسابرسی داخلی باید به سرعت و پیش از حسابرسی بیرونی فعال باشد تا بتوانیم خود را پیش از دیگران حسابرسی کنیم.
صفایی همچنین از در دست بهرهبرداری بودن نرمافزار جامع صدور حساب در بنادر خبر داد و خاطرنشان کرد: با بهرهگیری از نرم افزار صدور حساب، فرایند وصول مطالبات با دقت بیشتری پیگیری می شود و از متورم شدن مطالبات سازمان جلوگیری خواهد کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع بنادر باید مجهز به تحلیل درآمد – هزینه باشد، خاطرنشان کرد: معاون برنامه ریزی، توسعه مدیریت و منابع باید در اسرع وقت و بر اساس آیندهنگری، طرحی را برای توسعه معیشتی و ماندگاری کارکنان در بنادر جنوبی ارائه کند.
false
false
false
false