- ۱۲ دی ۱۴۰۰
- کد خبر 119524
true
false
true
false
false
false
false
false
true
رئیس دانشگاه، در مراسم گرامیداشت سردار سلیمانی، شهید سلیمانی را موحد و تراز انقلاب اسلامی توصیف کرد.
به گزارش خبرطلایی ، در گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی که 12 دی 1400 در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه بابیان اینکه غم شهادت سردار سلیمانی هیچگاه کهنه نمیشود گفت: برخی میگویند خروجی این انقلاب چیست؟ در پاسخ باید بگوییم اگر این انقلاب یک انسان ارزشمند همچون قاسم سلیمانی را تربیتکرده باشد توانسته به جهانیان، تراز انسانیت را نشان دهد. جهان پیشرفتهای که تراز انسانیت را گمکرده است.
رئیس دانشگاه در پاسخ به این پرسش که تراز انسانی انقلاب اسلامی چیست؟ گفت: انسان تراز انقلاب، انسانی موحد است که همهچیز را در خدا میبیند و همه وجودش خداست. سردار سلیمانی عامل به این امر بودند و همین باعث شد که اینگونه تأثیرگذار باشند.
دکتر قناعتی، شجاعت، مهربانی، فداکاری، حساسیت به حقالناس و فقرا را از ویژگیهای سردار سلیمانی برشمرد و گفت: ایشان هم سفیر بودند و هم اقتصاددان و قبل از به شهرت رسیدن، مراحل رشدی را طی کردند که بینظیر بود و به یکی از ارکان نظامی کشور در کربلای پنج و سپاه قدس تبدیل شدند و نقش مهمی در حل مسائل تحریمها داشتند.
رئیس دانشگاه، بابیان اینکه مراسم تشییع سردار سلیمانی، بزرگترین تشییع تاریخ بشر بود گفت: اکنون سردار سلیمانی رفته ولی راه ایشان و مسئولیت ما باقیمانده که مسئولیت بسیار سنگینی است و هر کس در هر جایگاهی که هست باید کار درست انجام دهد و کار انجامنشده باقی نگذارد. چراکه از نکردههایمان هم میپرسند.
دکتر قناعتی بابیان اینکه خدا چراغ این انقلاب را روشن نگهداشته است افزود: در طول این سالها بارها کشور با مسائلی روبرو بوده که اگر خدا نمیخواست به زمین میخورد اما خدا خواست و اینگونه نشد. پس باید باافتخار، این امانت را حفظ کنیم که اگر کوتاهی کنیم گناهمان سنگین خواهد بود.
وی در تکمیل این بخش از سخنان خود افزود: سردار سلیمانی در همه شرایط پراسترس، بدون وقفه کار میکردند تا لحظهای که به شهادت رسیدند. با تأسی از این الگو و پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری، باید با تمام وجود کارکنیم تا به سرمنزل مقصود برسیم.
دکتر قناعتی، در پایان سخنان خود، با اشاره به نقش مهم دانشگاه علوم پزشکی تهران بهعنوان نماد آموزش عالی کشور گفت: باید دستبهدست هم دهیم و با ایده و برنامه، دانشگاه را به جایگاه بهتری برسانیم. هرچند دوری از سردار سلیمانی سخت است اما امیدوارم خداوند توفیق دهد در مسیر ایشان و در راه خودسازی و پاکسازی خود قدم برداریم و برای حفظ و افزایش ارزشهای خود تلاش کنیم.
فلسفه زیستن در مکتب سردار سلیمانی
در ادامه حجتالاسلاموالمسلمین سید مجید قریشی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، ویژگیهای سردار سلیمانی را تشریح کرد و گفت: معشوق بودن یکی از ویژگیهای ایشان بود. وصیتنامه ایشان، نشان میدهد که با عارف بزرگی روبرو بودیم که همه وجودش از خدا بود.
وی بابیان اینکه سردار سلیمانی از فردیت خود خارج و به مکتب تبدیل شد افزود: ایشان اصول و تئوریهایی داشت که او را به مکتب تبدیل کرد تا ازاینپس پیروان سلیمانی تربیت شوند.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، بابیان اینکه سردار سلیمانی فلسفه زیستن را درک کرده بود افزود: ایشان باوجوداینکه فلسفه زیستن را درک کرده بود اما آن را در این دنیا معنا نکرد و درواقع او جهان را نمیخواست بلکه جهانبان را میخواست و عاشقانه به دنبال خدا بود تا به آن رسید.
سردار سلیمانی مرد میدان عمل
سپس حسن شمشادی خبرنگار ایران در سوریه، خاطرات سردار سلیمانی را یادآوری کرد و گفت: ایشان دهها ویژگی برجسته داشتند که هنوز پس از گذشت 2 سال بسیاری از آنها گفته نشده است. یکسان بودن حرف و عمل حاج قاسم بود که ایشان را اینگونه محبوب کرد و هرکس در هر جایگاهی که هست میتواند همانند او مرد مردمدار میدان یا زن مردمدار میدان باشد و درغیر این صورت، باقی فقط حرف است و عمل نیست.
در ادامه، غزلسرایان، سرودههای خود در وصف سردار سلیمانی را خواندند و از جهادگران مقابله با کرونا تجلیل شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران
false
false
false
false