- ۱۰ آذر ۱۴۰۰
- کد خبر 114892
true
false
true
false
false
false
false
false
true
در دوازدهمین کنگره اتاقهای بازرگانی جهان که به میزبانی اتاق بازرگانی دبی در امارات متحده عربی برگزار شد، 33 اتاق بازرگانی از کشورهای جهان، 78 طرح خلاقانه را ارائه دادند که اتاق بازرگانی لیما از پرو در بخش دیجیتال، اتاق لوکزامبورگ در پروژه پایداری و تابآوری، اتاق لانکاشر شرقی از بریتانیا در پروژه تغییرات اقلیمی و اتاق پوتسدام از آلمان در پروژه نامتعارف، برترینهای این دوره از کنگره اتاقهای بازرگانی جهان شدند.
دوازدهمین کنگره اتاقهای بازرگانی جهان، پس از سه روز برگزاری در دبی، به کار خود پایان داد. اتاق بازرگانی دبی، امسال با شعار «نسل چهارم اتاقهای بازرگانی» میزبان این دوره بود و از ایران نیز، اتاقهای تهران، اصفهان، بوشهر، ساری، یاسوج، کرمان و اتاق مشترک ایران و امارات طرحهای خود در زمینه دیجیتالسازی و تابآوری را با دیگر اتاقهای جهان به رقابت گذاشتند. پدرام سلطانی، عضو شورای عمومی فدراسیون اتاقهای جهان در این دوره، به عنوان داور بخش تغییرات اقلیمی حضور داشت. از اتاق بازرگانی تهران نیز حسامالدین حلاج، معاون امور بینالملل این اتاق، در این رویداد جهانی مشارکت داشت.
در این دوره، 33 اتاق بازرگانی از کشورهای جهان، 78 طرح خلاقانه را برای ارائه در کنگره امسال معرفی کردند که طرحهای 16 اتاق برتر و منتخب به مرحله رقابت وارد شد و در نهایت، اتاق بازرگانی لیما از پرو در بخش دیجیتال، اتاق لوکزامبورگ در پروژه پایداری و تابآوری، اتاق لانکاشر شرقی از بریتانیا در پروژه تغییرات اقلیمی و اتاق پوتسدام از آلمان در پروژه نامتعارف، برترینهای این دوره از کنگره اتاقهای بازرگانی جهان شدند.
به گزارش خبرطلایی به نقل از پایگاه خبری اتاق ایران، ابتکار اتاق بازرگانی لیما با عنوان «اتاقهای دیجیتال: عصر جدید»، پروژهای خلاقانه است که از ۱۰۰ درصد فنآوری دیجیتال درراستای تبدیل تمامی خدمات کسبوکار اتاقهای بازرگانی از حضوری به دیجیتال یا مجازی، استفاده میکند.
در زمینه بهترین پروژه پایداری و تابآوری، اتاق بازرگانی لوکزامبورگ انتخاب شد. خانه کارآفرینی لوکزامبورگ در نظر دارد تا از کارآفرینان در زمینه تجارب کارآفرینی از ایجاد کسبوکار تا توسعه آنها حمایت کند. هدف از این پروژه، تنها حمایت از کارآفرینان در رویههای اداری نیست، بلکه پروژههای آنها را آنالیز کرده و بهترین و متناسبترین برنامهها و شرکای مقتضی را شناسایی میکند و برای ایجاد دورنمای کارآفرینی پایدار به ارائه برنامههای حمایتی میپردازد.
اتاق بازرگانی لانکاشر شرقی از بریتانیا نیز در زمینه بهترین پروژه اقدامات مرتبط با تغییرات اقلیمی انتخاب شد. هدف از پروژه «کاهش کربن» اتاق بازرگانی لانکاشر شرقی، تبدیل منطقه لانکاشر در بریتانیا به اقتصادی سودآور و بر پایه منابع انرژی کم، از طریق حمایت نامحدود از کسبوکار برای ایجاد، بررسی، پیادهسازی و اجرای طرحهای مبتنی بر منابع انرژی کم کربن آنها است.
اتاق بازرگانی پوتسدام آلمان نیز در زمینه بهترین پروژه نامتعارف انتخاب شد. این اتاق از طریق اپلیکیشنی برای کارآفرینان نوجوان به ارائه آموزش برای دانشآموزان میپردازد. این آموزشها تنها شامل عناصر بنیادی و کلیدی کارآفرینی موفق نیست، بلکه روش ایجاد و راهاندازی یک شرکت را نیز آموزش میدهد و میتوان از آن به عنوان یک سیستم برنامهریزی با قابلیت استفاده آسان، بهرهمند شد.
false
false
false
false