- ۱۸ مهر ۱۳۹۶
- کد خبر 5716
true
false
true
false
false
false
false
false
true
پيام ابوالحسنی گریم ایران را در خاورمیانه دارای جایگاه رفیعی دانست و گفت: این هنر در جهان با توجه به حضور استادان بزرگی همچو عبدالله اسکندری،ایران را در زمره ده کشور برتر جهان قرار داده است.
به گزارش خبر طلایی ؛ پيام ابوالحسنی درباره جايگاه چهره پردازان و سطح رقابت پذيری اين حوزه با ديگر بخش ها بخش های موفق سینما گفت: گريم ايران به لحاظ توانایی در منطقه خاورميانه حرف اول را می زند و در دنيا مطرح است. برای نمونه عبدالله اسكندری تلاش بی وقفه و ارزشمندی در اين زمينه داشته و در عرصه چهرهپردازی با تربیت شاگردان فراوانی که بسیاری از آنها هم اکنون جزو طراحان خوب چهرهپردازی ایران هستند باعث شد تا مجله معتبر چهرهپردازی Make-up artist، کشور ایران را در زمره ده کشور برتر جهان و اسکندری را جزو ده طراح مهم جهان در سال ۱۹۹۹ انتخاب كنند.
وی توانایی های چهره پردازان ايرانی را اينگونه تشريح كرد: با توجه به اينكه معمولا هر گريموری در يک بخش از گريم ،تخصص دارد و معمولا گريم ها به صورت تيمی انجام می شود ، چهره پردازان ايرانی توانایی گريم بصورت انفرادی را دارند و اين از شاخصه های ستودنی ماست،من معتقدم چهره پردازان ايرانی همپای ديگر عوامل صنعت سينما در حركتند.
ابوالحسنی پیرامون كسب جوايز بين المللی در این حوزه هم گفت: فيلم های خارجی كه در جشنواره های بين المللی كانديد می شوند صرفا برای كارگردانی و بازيگران است و عوامل صحنه مانند چهره پردازان و طراحان صحنه در بخش فيلم های خارجی كانديدی ندارند كه منجر به كسب جايزه شود،اما گريمورهای ايرانی در فيلم های بين المللی زيادی كار كرده اند.
وی افزود: وقتی نام يک فيلم بر سر زبان ها می افتد تنها بازيگرانند كه مورد توجه بيننده قرار می گيرند و عوامل صحنه با كم لطفی مواجهند، اين درحاليست كه توانایی اين عوامل سبب ارتقا كيفيت فيلم است، چهره پردازان نيز از اين قاعده مستثنی نيستند.
اين چهره پرداز جوان از دستمزدهای اين بخش ابراز نارضايتی كرد و گفت: سينمای ايران از لحاظ پرداخت هزينه و دستمزدها با هم رتبه های بين المللی خود قابل قياس نيست.
پيام ابوالحسنی يكی از چهره پردازهای توانایی است كه در سينمای ايران فعاليت دارد و فعاليت خود را در سال ۸۱ در كنار عبدالله اسكندری از گريمورهای بنام كشور با سريال “روزهاي به ياد ماندنی” آغاز كرد.
از جمله فعالیت های شاخص اين هنرمند می توان به سريال “زير تيغ”، فيلم سينمایی “اخراجی های ۱”، “ابراهيم خليل الله” و همچنین در کنار عبدالله اسكندری در سريال “شاهگوش” و همكاری با تيم ايتاليایی حاضر در صحنه برای فيلم سينمایی “محمد رسول الله” به كارگردانی مجيد مجيدی اشاره کرد.
از كارهای مستقل هم می توان به “خرمای نارس”، “چراغ های رابطه”، “بازگشت اسيران” محصول مشترک ايران و كويت و مستند داستانی “مالک اشتر” كه به سفارش توليت حضرت عباس از عراق بوده، اشاره كرد.
false
false
false
false