- ۰۴ شهریور ۱۳۹۶
- کد خبر 5025
true
false
true
false
false
false
false
false
true
امیررضا حسنی مدیریت موسسه اقتصاد ایرانیان گفت:
شرایط اقتصاد یک کشور برآیند وزنی تعاملات بازیگران و کنشگران خرد و کلان آن کشور است؛ سیستمی پیچیده متشکل از افراد، بنگاهها، خواستهها، تصمیمها، گرایشها، منافع و دیگر عوامل گوناگون که تحلیل اکنون و آینده آن جز با ژرفنگری و تجربهاندوزی میسر نیست. اقتصاد ایران بنا به موقعیت خاص ژئوپلتیک، جمعیتشناختی و فرهنگی حاکم بر آن شرایط ویژهای دارد؛ و به همین دلیل، ترسیم دقیق ِافقهای آتی در اقتصاد ایران امری صعب و چندوجهی است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبر طلایی، وی با بیان اینکه از سوی دیگر پیشنیازِ بنگاهها برای اتخاذ تصمیمهای استراتژیک و لازمه افراد برای موفقیت در حوزه مالیه شخصی، دارا بودن تحلیل و پیشبینی صحیح از اکنون و آینده اقتصاد است. در حقیقت، بزرگترین زیان مجموعهها و افراد زمانی حادث میشود که فرآیند تصمیمسازی آنها در تاریکی مطلق و بدون بینشی از اوضاع و احوال محیطی انجام پذیرد.
دبیر اجرایی نشست فرصتهاي اقتصادي و سرمايه گذاري در ايران با تاکید بر اینکه سال 1396 از جهات گوناگون یک سال ویژه برای اقتصاد ایران است،تصریح کرد:سند برجام به همت و درایت کارگزاران شایسته و فرزندان برومند این آب و خاک، ایستگاه فرجامین خود را پشت سر گذاشت و اکنون پس از القای تحریمها، دیدگان ما را بر چشماندازی نوین گشوده است.
حسنی با بیان اینکه امروز اقتصاد ایران، تهدید بیرونی را به طور موثری از سرخود تارانده و نوبت مصاف با چالشهای درونی فرا رسیده ،تصریح کرد: برای شکوفا کردن ظرفیتهای خفته در اقتصاد ایران، ابتدا باید بیماریهای مزمن این پیکره را علاجی موثر بیابیم.اگرچه باز شدن درهای اقتصاد به سوی جهان، عامل خارجی تحریم ظالمانه را رفع کرده است، اما اقتصاد ما در دل خود دغدغهها و چالشهایی دیرپا دارد، که در طول سالیان نه تنها مرتفع نشده، بلکه بر وخامت آن افزوده شده است.
به طور مشخص در سال آتی، اقتصاد ایران به هم آوردی چالشهایی چون رفع موانع برداشته شدن تحریم ها، تامین مالی بنگاهها، بودجه دولت، رکود تولید و سکون بازارها، انباشت بدهی دولت به صندوقها و پیمانکاران، تامین انرژی موردنیاز برای توسعه و رشد پیشبینی شده، مهیا کردن زیرساختها، بیکاری، اقتصاد متکی به نفت و چالش قیمت نفت، نرخ بهره و چند نرخی بودن ارز و … خواهد رفت.
وی با بیان اینکه توفیق دولت محترم در مهار تورم نشان داد که در صورت اجماع سیاستگذاران و آحاد جامعه، و همچنین تدبیر و تعقل در تدوینِ برنامه ها و استراتژیها، درمانِ دردها میسر است. باید با عظمی راسخ و با توجه به سرمایه بیبدیل «امید» که اکنون بر فضای جامعه حاکم شده است، وزنهها را از پای اقتصاد ایران باز کنیم و به این پیکر عظیم، توانِ دویدن دهیم.
امیررضا حسنی مدیریت موسسه اقتصاد ایرانیان در خاتمه اظهار داشت:چینش فضای اقتصاد در ایران و جهان و دکوراسیون تعاملات و تقابلات در حال تغییر است. از گذشتهای که بر این اقتصاد رفته است، باید قابی بگیریم و جایی در پیشگاه دیدگانمان نگاه داریم و آن را چراغ راه آینده کنیم. امروز باید به جای ارائه پاسخهای تکراری و ناموزون، پرسش های درست و هوشمندانه طرح کنیم.
به صِرفِ وجود ابزارهای جدید در دستانمان، پیشرفتی حاصل نخواهد شد. در اذهان ما نیز باید نگرشی نو هویدا شود. مدرنترین وسیله نقلیه جهان هم که در اختیارمان باشد، باز هم نمیتوانیم در یک جاده خاکی و پر از دست انداز و فراز و نشیب به سرعت مطلوب برانیم. برای ارتقا و تکامل، اولویت با نگرش قدرتمند است نه ابزار پیشرفته.
دبير اجرايي اين پيش نشست را با حضور اقاي ترتس رياست فموزا و مايا و با حضور جمعي از مديران ارشد سازماني به منظور معرفي پروژه هاي موجود و فرصتهاي سرمايه گذاري در ايران برگزار كرد.
گفتنی است، این همایش از 7تا 10آبان ماه 96 با هدف جذب سرمایه گذار خارجی در مرکز همایش های بین المللی جمهوری اسلامی ایران با حمایت سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران،شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و ستاد اقتصاد مقاومتی با هدف معرفی فرصت های اقتصادی و سرمایه گذاری و جذب سرمایه مستقیم خارجی،تحقق شعار سال- اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال- توسعه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ،توسعه صادرات غیر نفتی ،انتقال تکنولوژی و نوآوری و تامین مالی از منابع خارجی برگزار خواهد شد.
اسامی برخی از شرکت های بین المللی مدعو به شرح ذیل است:
شرکت تایر سازی فرانسوی میشلن (Michelin)
بزرگترین شرکت خودرو سازی هند، تاتا موتورز (TATA Motors)
شرکت گس گروپ ایرلند، غول انرژی های تجدید پذیر (GES Group – Grant’s Electrical Services Ltd.)
شرکت صنایع غذایی نسله سوئیس، بزرگترین تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی جهان (Nestle)
شرکت خودرو سازی سیات اسپانیا، (Seat)
شرکت ژاپنی سومیتمو، فعا
ل در خدمات مالی و بانکی، فولاد و پتروشیمی (SUMITOMO)
شرکت میتسویی ژاپن، فعال در صنعت غذا، ماشین آلات، انرژی و محصولات شیمیایی (MITSUI & Co)
شرکت نامورا ژاپن، دومین مرکز مالی و بانکی بزرگ ژاپن، (Nomura)
شرکت آکور فرانسه، صاحب برند هتل های ایبیس، نواتل و ماریوت (Accor)
شرکت کوآدریلا انگلستان، فعال در صنعت نفت و گاز (Cuadrilla)
شرکت بوپا انگلستان، فعال در صنعت توریسم پزشکی و بیمه (Bupa)
شرکت ایدوم اسپانیا، فعال در ساخت و ساز، محیط زیست، انرژی و آب (Idom)
شرکت آروا فرانسه، فعال در انرژی های تجدید پذیر و نو (Areva)
شرکت مرک آلمان، غول صنعت دارو (Merck)
شرکت گاک گروپ چین ، فعال در تولید انواع خودرو (GAC Group)
شرکت لاوالین کانادا، خدمات فنی و مهندسی در پروژه های زیر ساخت، معدن و متالوژی و نفت و گاز (SNC-Lavalin)
شرکت چی یو دا ژاپن، یکی از بزرگترین شرکت های خدمات فنی و مهندسی در پروژه های LNG و نفت و گاز (Chiyoda)
شرکت ماروبینی ژاپن، یکی از شرکت های فعال در زمینه غلات، کاغذ ، تجارت الکترونیک و شهرک های صنعتی (Marubeni)
شرکت جی اس کره جنوبی، ششمین شرکت بزرگ کره جنوبی فعال در زمینه نفت و گاز ، پتروشیمی و گاز (GS E&C Group)
شرکت اس کا کره جنوبی، خدمات فنی و مهندسی در زمینه نفت و گاز، پتروشیمی (SK E&S Group)
شرکت هاچتیف، بزرگترین شرکت ساختمانی و ساخت پروژه های زیربنایی آلمان (Hochtief)
صندوق سرمایه گذاری جهانی بلک راک انگستان، فعال در جذب سرمایه گذار در پروژه های صنایع معدنی (Black Rock Fund)
شرکت ماشین آلات معدنی ژینژآو چین، تامین ماشین آلات صنایع معدنی ((JINZHAO Mining Machinery Group
شرکت شنهووآ چین، فعال در زمینه زغال سنگ و تولید برق (Shenhua Energy)
شرکت باسف آلمان، بزرگترین تولید کننده مواد شیمیایی در جهان (BASF)
شرکت دوپون فرانسه، فعال در صنایع غذایی و انرژی های نو (DuPont)
شرکت سینوپک چین، یکی از بزرگترین شرکت های فعال در زمینه صنعت پتروشیمی، نفت و محصولات شیمیایی (Sinopec)
بنیاد دانگوته نیجریه، بزرگترین بنیاد سرمایه گذاری جنوب آفریقا در زمینه بهداشت، سلامت و محیط زیست (Dangote)
شرکت دانون فرانسه، فعال در زمینه فرآورده های غذایی و محصولات کشاورزی (Danone)
شرکت آی إن جی هلند، فعال در خدمات مالی و بانکی (ING Group) . لطفا برای اطلاعات بیشتر به کانال رسمی نشست مراجعه نمایید: @IEIO2017
IEIO Forum
false
false
false
false