مهندس نعمتی: پایگاه نشانی استاندارد ملی در 78 نقطه شهری كشور اجرا شده است - خبر طلایی
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
مهندس نعمتی:   پایگاه نشانی استاندارد ملی در 78 نقطه شهری كشور اجرا شده است

معاون وزیر، رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ملی پست گفت: براساس اقدامات انجام شده طی شش ماه نخست سال 96، پایگاه نشانی استاندارد ملی (GNAF) در 78 نقطه شهری که به لحاظ حجمی 64 درصد اماکن کل کشور را شامل می شود، امسال پیاده سازی و امکان ارایه سرویس فراهم شد.

به گزارش خبرطلایی به نقل از 9 روابط عمومی شرکت ملی پست، مهندس نعمتی روز سه شنبه در هجدمین جلسه کارگروه GNAF که با حضور اعضای هیئت مدیره، معاونین مدیرعامل، رجبی فرد مشاور عالی مدیرعامل در پروژه ملی نشانی استاندارد مکان محور و سایر اعضا برگزار شد، افزود: با تشریک مساعی همه اعضا، اقدامات موثری در راستای اجرای این پروژه طی شش ماهه نخست سال96 انجام شد که نتیجه این اقدامات، امسال به بهره برداری رسید.

وی راه اندازی نسخه جدید وب سایت سینا و ارایه سرویس به مردم در بستر اینترنت (G2C)، ارایه خدمات وب سرویس های نشانی مکان محور در قالب 28 متد از طریق شبکه ملی اطلاعات به سازمان ها و ارگان های دولتی G2G و بخش های غیردولتی G2B، اتصال سرویس های مکان محور به شبکه ملی اطلاعات و اعلام آمادگی شرکت ملی پست، اتصال، نصب و راه اندازی وب سرویس نشانی استاندارد سرویس های پستی برای ارایه خدمات را بخشی از اقدامات انجام شده عنوان کرد.

او اتصال وب سرویس نشانی مکان محور برای بهره برداری عملیاتی به سیستم تلفن همراه نامه رسان ها و بهره برداری از نشانی مکان محور در سیستم های عملیاتی نظیر سیستم قبول مرسولات، راه اندازی اپلیکیشن خدمات کدپستی نشانی مکان محور، ارایه سرویس های نشانی مکان محور به دستگاه ها و سازمان های اجرایی در شهر قم از طریق شبکه دولت و تهیه نقشه 240 شهر از طریق شهرداری ها و اجرای عملیات کدینگ از ابتدای سال که عملا 70 درصد اماکن کشور را در برمی گیرد را دیگر اقدامات انجام شده ذکر کرد.

مهندس نعمتی اجرای موفق اقدامات یادشده را گامی موثر در راستای پیاده سازی و بهره برداری نهایی از پروژه نشانی مکان محور در سال 1399 دانست.

وی در ادامه خواستار تشکیل جلسه ای کارشناسی به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص حل مشکل عدم دسترسی به نقشه های پارسل بندی شد و گفت: نتیجه این جلسه می تواند مبنای تصمیم گیری در نشست های آتی کارگروه باشد.

معاون فناوری مدیرعامل نیز در این جلسه به ارایه گزارشی از فعالیت های انجام شده در سال جاری پرداخت و گفت: پروژه با سرعت رضایت بخشی در حال انجام است که امیدواریم با رفع موانع موجود در پایان مهلت مقرر به بهره برداری کامل و سرویس دهی برسد.

میرزایی یکی از عمده ترین چالش های اجرای پروژه را عدم دسترسی به نقشه های پارسل بندی شده مطرح کرد و افزود: امسال موفق به تهیه نقشه پارسل بندی برای 240 نقطه شهری با همکاری وزارت کشور و سازمان دهیاری ها و شهرداری های کشور شدیم که برای ادامه پروژه نیاز به نقشه سایر شهرها و روستاهای کشور می باشد.

وی از معابر بی نام و اماکن فاقد پلاک در محلات شهری به عنوان یکی دیگر از چالش های موجود یاد کرد و گفت: پیشنهاد می شود سامانه ای برای کلیه شهرداری ها در وزارت کشور به منظور حل این مشکل راه اندازی شود.

او همچنین به موضوع عدم اتصال برخی استان ها به شبکه ملی اطلاعات اشاره و تصریح کرد: متصل نبودن سازمان ها و دستگاه ها به این شبکه در کشور و فراهم نبودن امکان اتصال به شبکه؛ ارایه سرویس را با مشکل مواجه کرده است که امیدواریم با ارایه طریق و ایجاد بستر مناسب برای اتصال به شبکه ملی اطلاعات، این چالش نیز رفع گردد.

مشاور عالی مدیرعامل در طرح ملی نشانی استاندارد مکان محور نیز که به صورت ویدئو کنفرانس در این جلسه حضور داشت ضمن ابزار خرسندی از پیشبرد پروژه براساس زمان بندی صورت گرفته، اظهار داشت: نشانی استاندارد ملی (GNAF) هسته اصلی توانمند سازی دولت در ارایه خدمات به مردم در سطح جامعه است.

رجبی فرد افزود: تهیه نقشه های یکپارچه، چند مقیاسی و سه بعدی که پروژه نشانی استاندارد ملی زمینه ساز آن است، فرصت بی بدیلی را برای آینده شهرهای هوشمند دنیا فراهم آورده است که امیدواریم در ایران نیز با ادغام نقشه های سه بعدی این فرصت فراهم آید.

گفتنی است، مدیران کل استان ها نیز در هجدمین جلسه کارگروه GNAF به صورت ویدئو کنفرانس حضور داشتند.

false
false
false
false

true