تقسیم سود ۵۶۰۰ریالی “بوعلی” به ازای هر سهم موج ارزآوری در “بوعلی” در سال سخت اقتصادی - خبر طلایی
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
تقسیم سود ۵۶۰۰ریالی “بوعلی” به ازای هر سهم  موج ارزآوری در “بوعلی” در سال سخت اقتصادی

مجمع عمومی عادی سالانه و مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با حضور بیش از ۹۲درصد از صاحبان سهام و نمایندگان قانونی آنها در تالار ایوان شمس برگزار شد.
به گزارش خبرطلایی، مهندس سید محمد احمدزاده ، مدیر عامل پتروشیمی بوعلی سینا با بیان اینکه ریفرمیت دارای بازار داخلی و خارجی بسیار خوب بوده و سود مناسبی را برای شرکت ایجاد می‌کند،خاطر نشان کرد:برج پارازایلین دچار ایراداتی بوده که در حال بررسی و رفع است.

وی با اشاره به اینکه بوعلی موفق به تولید بیش از ۸۰۰هزار تن تولید ریفرمیت شده و ارزش ریفرمیت بیش از ۱۰۰۰ دلار در هر تن است،تصریح کرد:راه‌اندازی واحد پارازایلین از سیاست‌های هلدینگ خلیج فارس است.

مدیر عامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با تاکید بر اینکه سود دلاری شرکت از ۱۶۰ میلیون دلار به ۳۰۰ میلیون دلار رسیده است،تصریح کرد:درآمد ارزی شرکت به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون‌ دلار رسیده است همچنین طی سال‌های اخیر، ریفرمیت به طور میانگین ۵۰درصد درآمد شرکت را به خود اختصاص داده است.

مهندس احمدزاده با بیان اینکه بوعلی در سال ۱۴۰۱، ۲۰درصد بالاتر از ظرفیت خود تولید داشته است،اذعان کرد:شرکت برش سنگین و ریفرمیت‌هایی که از سال ۱۴۰۰ تولید شده بود را در اردیبهشت و خردادماه سال ۱۴۰۱ و با قیمت بالا به فروش رساندیم.

مدیر عامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با بیان اینکه شرکت در سال قبل ۲ میلیون و ۱۸۰هزار تن خوراک دریافت کرد،تصریح کرد: شرکت بخشی از خوراک مایع را از کشورهای همسایه و به وسیله کشتی وارد کرده که بیش از یک میلیون تن بوده است.

وی افزود:اقدام در جهت افزایش سودآوری شرکت با سرمایه‌گذاری در خرید ۱درصدی سهام مارون به دلیل بازدهی بالاتر در مقایسه با سود بانکی، از اقدامات مالی در جهت افزایش سودآوری شرکت اعلام شد که این روند را ادامه خواهیم داد.

مهندس احمدزاده در ادامه با بیان اینکه یک تا دو همت سود شرکت ناشی از تبدیل برش سبک به ریفرمیت بوده است،افزود:تکمیل و راه‌اندازی پروژه پارازایلین و اجرای طرح تولید استایرن از طرح‌های در دست مطالعه بوعلی در سال ۱۴۰۲ است.
مدیر عامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با اشاره به این موضوع که تعمیرات اساسی شرکت به این صورت انجام شده که یک ماه تعمیرات اساسی را حذف کردیم تا بتوانیم تولید پایدار را حفظ کنیم،اذعان کرد :قیمت خوراک در صورت‌های مالی، محافظه‌کارانه در نظر گرفته شده است و امیدواریم قیمت اعلامی وزارت نفت پایین‌تر از این عدد باشد.
وی با اشاره به اینکه نرخ ریفرمیت یک فرمول دارد و نرخ نفتا تحت تاثیر نرخ نفت بوده و الفای فرمول ثابت است‌،اظهار داشت:منابع ارزی حاصل از فروش شرکت در خارج از کشور است و از کارگزار دریافت می‌شود.
مهندس احمدزاده درخصوص دلیل خرید سهام مارون گفت:این اقدام از سپرده بانکی بهتر بود و انتخاب‌های بیشتری نداشتیم. تندگویان نیز به همین شکل بود‌. در حال حاضر ۸۰۰ میلیارد تومان از این شرکت سود کسب کرده‌ایم. با پول جاری خود خلق ثروت می‌کنیم. سود حاصل از این سرمایه‌گذاری‌ها، یک همت بوده است،همچنین ظرفیت دریافت خوراک، یک میلیون و ۸۰۰هزار تن است.
وی با بیان اینکه مشکلی بابت مخازن نداریم و حدود ۱۰۰هزار تن امکان ذخیره‌سازی خوراک داریم،تصریح کرد:هزینه فروش با مقدار فروش افزایش می‌یابد،همچنین نرخ فروش ارز صادراتی ۳ماهه اول را با دلار ۳۶هزار و ۵۰۰ تومان تسعیر کردیم.

مهندس احمدزاده با اشاره به اینکه قیمت خوراک از مهرماه سال ۱۴۰۱ توسط وزارت نفت به ما اعلام نشده است،تصریح کرد: ما مبنا را نرخ مجله پلتس قرار دادیم و احتمالا بالاتر از این نخواهد بود.
گفتنی است ،در پایان مجمع بوعلی به ازای هر سهم 560 تومان تقسیم شد که مقرر شد در کوتاهترین زمان سود سهامداران پرداخت شود.

false
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true