- ۲۴ مهر ۱۳۹۷
- کد خبر 16515
true
false
true
false
false
false
false
false
true
خبرطلایی : یکی از اصلی ترین وجوه تمایز قلم اس پن گلکسی نوت ۹ سامسونگ با نسل قبلی اش پشتیبانی از ارتباط بلوتوثی بود که امکان استفاده از آن به عنوان ریموت کنترل را فراهم می کرد. پیشتر در دیجیاتو به تفصل از امکانات گوشی پرچمدار گلکسی نوت ۹ سامسونگ با شما گفته ایم (بررسی دیجیاتو: گلکسی نوت ۹: معجزه قلم) و حال شرکت سازنده با ارسال بیانیه خبری خود جزئیات بیشتری را در رابطه با امکانات قلم آن ارائه کرده که از شما دعوت میکنیم در ادامه بخوانید.
قلم S Pen که اولین بار در سال ۲۰۱۱ و همراه با سری نوت سامسونگ به دنیای گوشیهای هوشمند معرفی شد اکنون به بازیگری تعیینکننده در این بازار تبدیل شده است که دقت یک قلم واقعی را با توانمندیهای پیشرفتهترین گوشیهای موجود ترکیب میکند. اکنون نسخه جدید این قلم که با گلکسی نوت 9 سامسونگ معرفی شد مجموعهای از نوآوریها را از حساسیت بهتر در برابر فشار تا ابزارهای Air Command در خود جای داده است.
اما یکی از جذابترین نوآوریهای نسخه جدید S Pen در گلکسی نوت 9 امکان استفاده از آن به شکل یک کنترل از راه دور است. این قلم که به بلوتوث کم مصرف (BLE) مجهز است میتواند تجربه شما از یک گوشی هوشمند را متحول کند.
اما در پشت این نوآوری چشمگیر، داستانی جذاب از ایدهپردازی و راهحل سازی وجود دارد. در ادامه نگاهی داریم به همین داستان.
ضربه زدن، کشیدن انگشت، و دور و نزدیک کردن انگشتان روی صفحه گوشی به اصلیترین حرکات دست در دنیای گوشیهای هوشمند تبدیل شدهاند. اما همه این حرکات یک محدودیت مهم دارند: این حرکات زمانی عمل میکنند که شما واقعا بتوانید گوشیتان را لمس کنید. دستگاههای جانبی مثل مونوپاد، سه پایههای مخصوص گوشی و برخی گجتهای مشابه همه برای حل بخشی از این مسئله طراحی شدهاند. اما مهندسان سامسونگ معتقد بودند راهحل سادهتری هم برای این مسئله وجود دارد.
هدف
هدف ما این بود که قلم S Pen تواناییهای بیشتری در گلکسی نوت 9 داشته باشد تا میزان و گستره تعامل کاربر با گوشی هم افزایش پیدا کند. وقتی کاربر بتواند از فاصله دور و بدون نیاز به حمل گجتهای سنگین با گوشی خودش تعامل داشته باشد، میتواند کارهای بیشتری را با گوشی خودش انجام دهد. حتی وقتی که دستشان به گوشی نمیرسد هم میتوانند از برترین قابلیتهای گلکسی نوت 9 بیشترین استفاده را ببرند.
ایده
قلم اس پن
ایده نهایی این شد که با ترکیب بلوتوث کم مصرف و قلم S Pen یک تحول تازه ایجاد کرده و آن را به کنترل از راه دور برای گوشی تبدیل کنیم. برای این کار باید قلم را مجهز به یک باتری میکردیم اما موضوع این بود که میبایست به حفظ کارکرد کنونی قلم، یعنی استفاده از آن به شکل وسیلهای برای نوشتن و طراحی، توجه میکردیم. شارژ کردن باتری هم باید خیلی سریع و ساده انجام میشد.
راه حل
قلم اس پن
مقدار برق لازم برای فعال شدن بلوتوث با بقیه بخشهای قلم متفاوت است و همین تفاوت باعث میشد طراحی مدارهای داخلی S Pen بسیار دشوار شود. در طراحیهای اولیه توانستیم جای مناسب را برای خازن بزرگ داخل قلم پیدا کنیم اما جا دادن یک مدار مجزا برای تامین برق قابلیتهای جدید S Pen بدون تغییر در طراحی کاملا جا افتاده آن، بسیار دشوار بود. مجبور شدیم به دنبال راه میانه بگردیم.
بعد از بارها آزمایش و تجربه، توانستیم یک مدار فشرده ویژه طراحی کنیم که میزان برق خروجی آن در زمان نوشتن با قلم و زمان شارژ شدن آن، متفاوت بود. در این حالت دکمه روی S Pen میزان فاصله قلم از گوشی گلکسی نوت 9 را بصورت خودکار تشخیص میدهد. وقتی قلم نزدیک گوشی باشد به حالت انعکاس الکترومغناطیسی میرود و وقتی از گوشی فاصله داشته باشد به حالت بلوتوثی منتقل میشود.
نتیجه نهایی
جدیدترین نسخه قلم S Pen که اکنون به تواناییهای بلوتوثی هم مجهز شده، آزادی عمل شما را تا حد زیادی افزایش میدهد. چه در حال گرفتن سلفیهای دسته جمعی باشید، چه در حال گوش کردن به موسیقی یا حتی در حال ارایه یک فایل پاورپوینتی، قلم S Pen به شما اجازه میدهد برخی از کارهایی که میخواهید را از فاصله ۱۰ متری گوشی انجام دهید.
قابل تنظیم بودن کلیک روی دکمه این قلم باعث میشود شما بتوانید آن را متناسب با نیاز خودتان تنظیم کنید. اخیرا نیز شرکت سامسونگ SDK قلم S Penرا منتشر کرده است که به برنامه نویسان اجازه میدهد از این توانایی در اپلیکیشنهای خود استفاده کنند. قلم S Pen با طول عمر نیم ساعت یا ۲۰۰ کلیک و شارژ فوق سریع خود میتواند از عهده هر کاری برآید.
false
false
false
false