آب نیسان و خواص آن چیست؟ - خبر طلایی
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
آب نیسان و خواص آن چیست؟

«نیسان» ماه هشتم رومی است که از بیست و سوم فروردین شروع و تا 30 روز ادامه دارد، بنابراین قسمت عمده ماه نیسان، مقارن اردیبهشت ماه است و کمی از آن در آخر ماه فروردین قرار دارد.
خبرطلایی؛ از بعضی از روایات استفاده می‌شود، بارانی که در این ماه از آسمان نازل می‌شود، خواص و آثار فراوانی دارد و اگر کسی مقداری از آن را در ظرف پاکی جمع کند و سوره‌ها و دعاهای زیر را بر آن بخواند، هر کس از آن آب بخورد، از بیماری‌های گوناگون جسمانی و اخلاقی رهایی می‌یابد و به قدری در این روایت آثار و برکات، برای آن ذکر شده است که انسان در شگفتی فرو می‌رود.

 

سوره‌ها و دعاها از این قرار است:
1 سوره حمد. 2 آیة الکرسی. 3 قُلْ یَا أَیُّهَا الْکَافِرُونَ. 4 سَبِّحِ اسْمَ رَبِّکَ الْأَعْلَی. 5 قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. 6 قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ. 7 قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ، هر کدام را 70 مرتبه می‌خوانی.
همچنین ذکرهای:
1 لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ. 2 اللّه اکبر. 3 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد. 4 سُبْحانَ الله، وَالحَمْدُ لله، وَلا اِلهَ اِلاَّ الله وَالله اَکبَرُ هر کدام را 70 مرتبه.
مرحوم «علاّمه مجلسی» می‌گوید: آب باران به طور کلّی مبارک و نافع است، همان گونه که در حدیث معتبری از امیرمؤمنان(علیه السلام) نقل شده است که فرمود: آبی را که از آسمان فرود می‌آید بیاشامید که بدن‌ها را پاک می‌سازد و دردها را دفع می‌کند، قرآن مجید می‌فرماید: «(وَ یُنَزِّلُ عَلَیْکُمْ مِنَ السَّماءِ ماءً لِیُطَهِّرَکُمْ بِهِ وَیُذْهِبَ عَنْکُمْ رِجْزَ الشَّیْطانِ وَلِیَرْبِطَ عَلی قُلُوبِکُمْ وَیُثَبِّتَ بِهِ الاْقْدامَ); و آبی از آسمان برایتان فرستاد، تا شما را با آن پاک کند و پلیدی شیطان را از شما دور سازد؛ و دل‌هایتان را محکم، و گام‌ها را با آن استوار دارد».
«علاّمه مجلسی» در ادامه می‌گوید: در عمل مربوط به آب نیسان بهتر آن است که اگر به صورت دسته جمعی می‌خوانند، هر یک از افراد، مجموع آن سوره‌ها و اذکار را هفتاد مرتبه بخوانند (یعنی می‌توانند آن را میان خود تقسیم نمایند و هر کدام سوره‌ای را هفتاد بار بخواند ولی بهتر است هر یک از آنها، مجموع آن سوره‌ها و اذکار را هفتاد مرتبه بخواند).

422110159_25405_2771845355045739361
منبع: مفاتیح نوین آیت‌الله مکارم‌شیرازی

انتهای پیام/

false
false
false
false

true